Adıyaman Malazgirt İlkokulu’ndan Atatürk’e Vefa Valizi

0
45

Adıyaman Malazgirt İlkokulu’nun, ‘Atatürk’e Vefa Valizi’ projesi kapsamında hazırladığı Atatürk tablosu valize konularak Ankara’ya gönderildi.

Atatürk’e olan sevgilerini göstermenin memnunluğunu yaşadıklarını belirten öğrenciler, “Atatürk’e vefa valizimizin içerisinde yaptığımız eserler var. Atatürk’e karşı beslediğimiz yazıların yer aldığı mektuplar ve eserler var. Atatürk’e karşı sevgimizden ötürü bizlerde 3 boyutlu bir görsel yaptık ve valize koyduk. Bu türlü bir çalışmada yer aldığımız için epey mutluyuz” dedi.

Adıyaman Malazgirt Okul Müdürü Hanifi Yıldırım ise konuşmasında, “Atatürk’e vefa projesi valizi Adıyaman vilayetimize, okulumuza ulaştı. Bizler öğrencilerimizle birlikte Atatürk’ümüze karşı vefamızı göstermek üzere etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerimizi de valizimize koyup son nokta olan okulumuzdan Ankara’ya göndereceğiz. Tabi bu öğrencilerimiz ortasında birlik, beraberlik ve hareket etmeyi de öğreten bir projeydi. Bu manada Adıyaman’daki okulumuz seçildiği için kendimizi şanslı hissediyoruz. Öğrencilerimiz hoş bir aktiflik yaptılar inşallah hoş sonuçlar elde ederiz” diye konuştu. – ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz