İzmir’de 114 cümbüş yerine geçersiz alkol baskını

0
41

İzmir‘de 114 cümbüş yerine geçersiz alkol baskını

İZMİR – İzmir’de, polis takımları tarafından toplam 114 alkollü cümbüş yerinde kontrol yapılırken, vilayet genelindeki kontrollerde toplam 69 bin 360 litre açık/sahte çeşitli içki, 4 bin 308 şişe kaçak/sahte türlü içki ve 5 bin 871 litre taklit etiketli etil alkol ele geçirildi.

İzmir Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Hatalarıyla Çaba Şube Müdürlüğü ve Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları, 23 Şubat tarihinde Konak ilçesinde 53 alkollü cümbüş yerinde insan sıhhatine çok önemli ziyanları olan, düzmece etil alkol satışı ve ticareti ile üretimine yönelik depo ve taşınabilir depo olarak kullanılan yerlere kontrol gerçekleştirdi.

İl genelinde düzmece etil alkol satışı ve ticareti ile üretimine yönelik depo ve taşınabilir depo olarak kullanılan yerlere yönelik yapılan bu operasyonlarda 69 bin 360 litre açık/sahte çeşitli içki, 4 bin 308 şişe kaçak/sahte çeşitli içki ve 5 bin 871 litre taklit etiketli etil alkol ele geçirildi.

Öte yandan Kaçakçılık Hatalarıyla Gayret Şube Müdürlüğü olarak Şubat ayı başından itibaren toplam 114 cümbüş yeri uydurma alkol mevzularına ait denetleme yapıldığı aktarılırken, düzmece içki imalatı ve ticaretiyle çabanın süreceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz