OMÜ, Türkiye İnovasyon ve Muvaffakiyet Ödülleri’nde Yükseköğretimde Muvaffakiyet Ödülü’ne layık görüldü

0
36

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), yeni kuşak iş ve ekonomi mecmuası Strong Bosses tarafından düzenlenen “Türkiye İnovasyon ve Muvaffakiyet Ödülleri”nde, “Yükseköğretimde Muvaffakiyet Ödülü”ne layık görüldü.???????

OMÜ’den yapılan yazılı açıklamaya nazaran, 26 Şubat 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen ödül merasiminde OMÜ’yü, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk temsil etti.

Yeni kuşak iş ve iktisat mecmuası Strong Bosses tarafından 4’üncüsü düzenlenen “Türkiye İnovasyon ve Muvaffakiyet Ödülleri” gala gecesinde iş, sanat, eğitim ve spor dünyasından başarılı isimler de ödüllendirildi.

“Yükseköğretim Kurumları” kategorisinde mükafata layık görülmesinden hasebiyle memnuniyet ve memnunluğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, programda yaptığı konuşmada, inovasyon (yenilikçilik) kültürünün OMÜ’de kök salması ve yaygınlaşmasının sonuçlarını almaya başladıklarını belirtti.

Ünal, “Öncelikle Türkiye’mizin ve Üniversitemizin araştırma geliştirme (AR-GE) potansiyeli ile üretken akademisyenlerine inanıyor ve güveniyoruz. OMÜ olarak varlığımızı, ilerlememizi ve gelişimimizi uğraşımıza borçluyuz. İlham veren bu mükafatın, hepimize kılavuzluk edeceği ve birçok muvaffakiyetlerin müjdecisi olacağı kanaatindeyim.” sözlerini kullandı.

Kaynak: AA / Şimdiki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz