Ortalık güzelce karışacak! Fenerbahçe’den Dursun Özbek’e cürüm duyurusu

0
46

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Lideri Dursun Özbek’in evvelki sponsorluk mutabakatı sırasında yaptığı açıklamalar sonrası Özbek hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na hata duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Açıklamada şu tabirlere yer verildi:

“Galatasaray Spor Kulübü Lideri şahsın, 27.02.2024 ve 06.11.2023 tarihinde yaptığı haddini, hududunu aşan, toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme niteliğindeki açıklamaları kamuoyunun malumudur.

İlgili şahıs hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na cürüm duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü”

Ortalık Güzelce Karışacak! Fenerbahçe'Den Dursun Özbek'E Cürüm Duyurusu - İlisuluk Haber

NE OLMUŞTU?

Özbek evvelki gün sponsor muahedesi için yapılan basın toplantısında “Bir tuzağa düşmemek lazım. Rakip kadronun bir proje olduğunu daha evvel de tabir etmiştim. Liderlerinin bilhassa bir proje olduğunu söylemiştim. Bunda hâlâ ısrarlıyım. Proje olma hüviyetini hâlâ sürdürüyorlar. Cinayet mahaline birinci olarak katil gelir. Bunu yorumlamanız lazım. Google’a girin bakın. Kimseyi itham etmek istemiyorum. Ananas, tespih, şike, halı alanda dostluk maçları yazın Google’a, bakın ne çıkıyor karşınıza. Güya bunları biz yapmışız üzere Hacivat – Karagöz perdesinde bir sürü şey söylüyorlar. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın. İçinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu başınıza yazın.” tabirlerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz