Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda RAMS Başakşehir’i konuk etti

0
42

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde RAMS Başakşehir‘i konuk eden Trabzon spor‘da, forvette Enis Destan’ın yerine Paul Onuachu birinci 11’de misyon aldı.

Teknik yönetici Abdullah Avcı, Afrika Uluslar Kupası’na gittiği için 11 Ocak’taki Yılport Samsun spor maçında en son birinci 11’de alana çıkan Paul Onuachu’yu, uzun bir ortadan sonra 11’de görevlendirdi.

Ligde 6, kupada da 2 maç olmak üzere 8 resmi müsabakada forma giyemeyen Onuachu, Siltaş Yapı Pendik spor maçında 2, Yukatel Adana Demir spor maçında 27 dakika vazife aldıktan sonra RAMS Başakşehir maçıyla birinci 11’e döndü.

Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen bir başka oyuncu Nicolas Pepe ise yedek kulübesinde yer aldı.

Trabzon spor‘da sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen, Fernandez ve Orsic’in yanı sıra Benkovic ile Bakic maç takımında yer almadı.

“Hayde Trabzon spora” pankartı

Trabzonsporlu futbolcular alana, “Hayde Trabzon spora” yazılı pankart ile çıktı.

Sporun ve spor kültürünün, sporda fair play ruhunun toplumda yaygınlaştırılması emeliyle Ulusal Eğitim Bakanlığı’nın “Hareketli ömür ve Sportif faaliyetler” projesi kapsamında Trabzon Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Hayde Trabzon Spora” projesi pankartı ile alana çıkan Trabzonsporlu oyuncular, herkesi spor yapmaya davet etti.

Trabzonspor taraftarları son haftalardaki iç saha maçlarına oranla RAMS Başakşehir ile oynanan maça ağır ilgi gösterdi. Tribünlerin değerli bir kısmı dolarken birinci öğretim okulu öğrencileri ise maçı konuk kadro tribününden davetli olarak izledi.

Kaynak: AA / Spor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz