Pendik’te Boşandığı Eski Kocası Tarafından Öldürülen Bayanın Cenazesi Tokat’a Gönderildi

0
41

Pendik‘te yaşayan 35 yaşındaki Sevilay Karlı, 5 ay evvel boşandığı eski kocası Ümit Karlı tarafından 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olaydan sonra Ümit Karlı gözaltına alındı.

Pendik‘te geçtiğimiz gün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir hastanede çalışan 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Sevilay Karlı, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 43 yaşındaki Ümit Karlı’dan 5 ay evvel boşandı. Mahkeme ise çocukların velayetini Ümit Karlı’ya verdi. Teze nazaran, Sevilay Karlı dün boşandığı kocasının konutuna çocuklarını almak için erkek arkadaşıyla birlikte gitti. Bunun üzerine Ümit Karlı, “Çocuklarım varken bu adamı konuta alma” dedi. Yaşanan tartışma sonrası genç bayan çocuklarını da alarak Pendik‘teki konutuna gitti. Ümit Karlı, Güzelyalı Köprüsü’nde önünü kestiği eski eşi Sevilay Karlı’yı 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra Ümit Karlı, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği takımları tarafından gözaltına alındı.

“Sevgilini meskene alma dedim, beni dinlemedi”

Ümit Karlı sözünde, “Akrabam da olan Sevilay’dan 5 ay evvel boşandık. 3 çocuğumuz var. Velayetleri de bende. Dün akşam çocukları almak için sevgilisiyle birlikte geldi. Ben de kendisini çocuklarım varken sevgilini konuta alma diye uyardım. Lakin beni dinlemedi. Tartıştıktan sonra çocukları alıp gitti. Sabah meskeninin önünde bekledim. İşe gitmek için çıkınca tekrar konuşmak istedim. Lakin beni dinlemedi. O an kendimi kaybettim ve bıçağı rastgele saplamaya başladım” dediği öğrenildi.

“Savcılığa hata duyurusunda bulunmuş “

17 yerinden bıçaklanarak öldürülen Sevilay Karlı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere İsimli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Eski eşi Ümit Karlı ise sözünün akabinde adliyeye sevk edildi. Sevilay Karlı’nın çocukların velayeti karşısında mutabakatlı olarak boşanmayı kabul eden eski eşi Ümit Karlı tarafından vefatla tehdit edildiği için daha evvel de savcılığa cürüm duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, Sevilay Karlının cenazesi memleketi Tokat’ın Almus ilçesine götürüldü. – İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz